ORDU - Muş Valiliği'nden Ordu'ya atanan Vali Seddar Yavuz'un Ordu'ya adım atar atmaz yaptığı ilk iş, terör ve şehir emniyeti konusunda ilgililerden brifing almak oldu. 

Bugün Ordu Valiliği makamına geçtikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Yavuz'un verdiği en önemli mesaj, devlet gelenek ve teamüllerine olan bağlılığı oldu. Özellikle terör konusunda asla taviz vermeyeceklerini dile getiren Vali Yavuz, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti küresel bir saldırı altındadır. Terör örgütlerinin ana kumanda masasında oturanlar aynı güçlerdir" diyerek net bir açıklama yaptı. 

Vali Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü:  

"Dolayısıyla 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra 10 tane terör örgütünün aynı anda eylem kararı alması da bunun net bir göstergesidir. Dolayısıyla bizim açımızdan ulusal güvenliğimiz tehdit oluşturan, hangi menşeeli olursa olsun, ya da hangi kisve altında olursa olsun, devletimize ve ülke bütünlüğümüze kasteden hangi hain yapı olursa olsun etkin bir mücadele yürüteceğiz. Zaten bu konu Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde etkin bir şekilde yürütülüyor. Dolayısıyla bölgemiz bu anlamda da gayet iyi durumda. Dün akşam da geldikten sonra arkadaşlarla da görüştük. Bu konuda zafiyet oluşması söz konusu değil ama biz her zaman tedbirli ve temkinliyiz. Bu şehirde terör örgütlerine asla izin vermeyiz."               
Editör: TE Bilisim