ORDU - Türk Yıldızları, bu kez 19 Ağustos'ta Ordu semalarında parmak ısırtacak. Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına Türkiye Cumhuriyeti'ni temsilen kurulan ve Dünya'da 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim ekibi olması dolayısla Türkiye'nin gözbebeği olan Türk Yıldızları için geri sayım başladı.

Merkezi Konya'da bulunan 3'üncü Ana Jet Üs 134'üncü Akrotim Filo Komutanlığı adına Ordu'ya gelen Türk Yıldızları ekibinden Hava Pilot Yüzbaşı M.Kemal Koyunluoğlu, Hava Harekat Astsubay Kıdemli Başçavuş Celal Erdemir, 19 Ağustos'ta Ordu'daki gösteri öncesinde Vali Yardımcısı Ahmet Arık başkanlığından bir toplantı düzenledi. Toplantıda 19 Ağustos gösterisi öncesi hazırlıklar ele alınırken, Yüzbaşı Koyunluoğlu "Türk Yıldızları, yurt dışında Türk Milleti'ni ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni temsille görevlidir. Bir nevi gökyüzündeki Milli takımımız diyebiliriz. Bugün, 19 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak gösterinin koordinasyon çalışmalarını yapmak üzere Ordu'ya geldik" diye konuştu.



Türk Yıldızları, 24 Ağustos 2001'de Azarbeycan Bakü'de yaptıkları gösteriyle tek seferde bir milyondan fazla seyirciye sayısına ulaşan bir rekoru daha elinde bulunduruyor. 
Editör: TE Bilisim