Hatay'dan acı haber geldi, Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı oyuncularından Ordulu Gözde Öztürk, takım arkadaşları Dilek Mucuk, Ahsen Baş ve İrem Kurtoğlu ile birlikte  çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın enkazın altında hayatını kaybetti. 

ACI HABERİ BAŞKAN TEPE PAYLAŞTI

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Hatay'daki Yeşilyurt Apartmanı önünde günlerdir süren bekleyişinin ardında acı haberi paylaşan isim olmuştu. Başkan Tepe, "Günlerdir süren umutlu bekleyişimiz maalesef hiç ummadığımız biçimde bitti. Gözde Öztürk kardeşimiz ve arkadaşlarının cansız bedenlerine ulaşıldı. Günlerdir burada, 'Sesimi duyan var mı?' diye hep bir ağzından bağıran insanlarla umutlandık; adını, ülkesini bilmediğimiz arama kurtarma ekiplerinden gelecek güzel haberi bekledik ama olmadı. Çok üzgünüz ne desek boş, kelimelerin bittiği yerdeyiz. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu

Gözde Öztürk'ün cenazesi memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin de katıldı. Başkan Tomakin, "Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Hatay'da hayatını kaybeden Gözde Öztürk'ü, Altınordu Karşıyaka Mahallesinde dualarla Hakk'a uğurladık. Kaybettiğimiz her canla birlikte yüreğimiz yanıyor. Rabbim her türlü felaketten ülkemizi ve milletimizi korusun inşallah. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

25 yaşındaki genç oyuncunun cenazesi, Gülyalı ilçesine bağlı Kestane Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU'NDAN TAZİYE MESAJI

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu da bir taziye mesajı yayınladı. Federasyon, "Sporcularımıza ve hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim