ORDU - Aybastı Perşembe Yaylası'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik arasında gerginlik yaşanmış, o gerginlik bir anda Türkiye gündemine oturmuştu. Yaşanan gerginliğin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu İl Emniyet Müdürü hakkında bir rapor hazırlayarak dosyayı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunmuştu.

"TALEP ETTİM" DEDİ, YILLIK İZZNE AYRILDI! 

Bu arada Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik de, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı, "Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmemi talep etmiş bulunmaktayım" dedi, yıllık izne ayrıldığını açıkladı. 



İşte o açıklama:

"Geçtiğimiz günlerde ilimiz Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası Şenliklerinde meydana gelen ve yaşanmasını asla arzu etmediğim nahoş olay sebebiyle; üstlenmiş olduğum görevin önemi ve devlet memuriyeti ciddiyeti gereği 27.07.2017 tarihi itibariyle senelik izne ayrılarak, İçişleri Bakanlığımızdan geçici de olsa Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmemi talep etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim