Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli Köyü'nün Kıran Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 7 yaşındaki minik İkranur, yaklaşık 170 kişilik uzman ekip tarafından 4 gündür aranıyordu.

Arama çalışmalarının 4'üncü gününde maalesef yürek yakan acı haber geldi. Köye yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Salman Adaköy Deresi'nde küçük kızın cansız bedeni, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait uzman ekipler tarafından bulundu. İkranur'un cansız bedeni bulunduğu yerden ambulansa alınarak, otopsi işlemleri için Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde detaylı çalışmalara başladı. Minik İkranur, bölgeye kendisi mi gitti? Yoksa birisi veya birileri mi götürdü? Bu soruların yanıtı detaylı inceleme ve başlatılan soruşturma sonunda belli olacak. 

BAŞKAN GÜLER: "YÜREĞİMİZ DAĞLANDI"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, minik İkranur'un acı haberi üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Güler, "Giresun'dan gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Bulancak ilçesinde 4 gündür kayıp olan, itfaiye ekiplerimizin de arama kurtarma faaliyetlerine katıldığı İkranur'un cansız bedenine ulaşıldı. Allah acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar versin" dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar da yayımladığı taziye mesajında, "Sözün bittiği yer. İçimizi yaktın İkranur. İlçemizde kaybolan meleğimizin cansız bedenine ulaşıldı. Minik yavrumuz İkranur'a Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Başın sağolsun Türkiyem'm. O artık melek." ifadelerini kulandı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Komşu ilimiz Giresun'un Bulancak ilçesinde 4 gündür kayıp olan İkranur evladımızın cansız bedeninin bulunduğunu büyük bir teessürle öğrendik. İkranur kızımıza Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi. 

Editör: TE Bilisim