Çocuklar Gülsen Diye Derneği Başkanı ünlü sanatçı Gülben Ergen'in önderliğinde Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Fizme Mahallesi Aşağıdamlalı Şehit Zekeriya Yatı İlkokulu bahçesine yapılan anaokulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Ordu Valisi Seddar Yavuz ev sahipliği yaparken, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

VALİLİK OLARAK HAYIRSEVERLERİMİZİN YANINDAYIZ

Ordu Valisi Seddar Yavuz açış konuşmasında "Biz öncelikle bırakın iki derslik yapmayı, bir tuğla ile gelmiş olsalardı hayırseverlerimizi saygıyla, hürmetle selamlardık. Bu vesileyle bu güzel hayrı gerçekleştiren değerleri kardeşlerimizi saygıyla ve hürmetle karşılıyoruz. Tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Gerçekten anlamlı hizmet olarak da değerlendiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Gülben hanımefendiyi ve kıymetli ekibini tebrik ediyorum, kutluyorum. Böylesine güzel davranışlarının herkese örnek olmasını diliyorum" dedi. 

ORDU BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Sanatçı Gülben Ergen de konuşmasında, "Karadeniz benim gönlümün incisi. Ordu benim için çok değerli. Ordu'da olduğu gibi Trabzon'da da dernek tarafından okul yapıldı. İnşallah 81 anaokuluna ulaştığımızda bu yayıyı 90'a, 100'e çıkaracağız. Karadeniz'in her bir noktası benim için çok değerli. Şu yağan yağmurda üşümüyoruz. Çünkü, çocuklar gülsün diye" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi, sınıflar gezildi. Ünlü sanatçı 2 derslikli anaokulundaki bütün çocuklarla tek tek ilgilendi. 

Editör: TE Bilisim