LGS Sonuçları'na ilişkin İTÜ ETA Vakfı Ordu Doğa Koleji'nden yazılı bir açıklama geldi. Özellikle pandemi süreci nedeniyle oldukça zor bir süreçten geçen eğitimci ve öğretmenler, ekip ruhuyla çalışmanın haklı gururunu yaşadı.

İşte o açıklama:  

"2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla 8'inci sınıf öğrencilerimiz LGS maratonuna başlamıştı. İTÜ ETA Vakfı Ordu Doğa Koleji Ortaokul bölümü olarak güçlü online altyapımız ile LGS hazırlıklarına 'Doğam Evimde Uzaktan Eğitim' programıyla devam ettik. Yıl boyunca bir bütün olarak odaklandığımız LGS hazırlık sürecinde sadece bireysel başarıda değil, kitlesel başarıda da Ordu'da önemli bir yere sahip olduk. Bir öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ders bazında da doğru ortalamasında yüzde 90'a yakın bir başarı yakalanmıştır. Ayrıca okulumuz Ordu ilimizin LGS'de birinci çıkaran 42 il arasında yer almasını sağlamıştır. URFODU 16'ncı Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda Matematik alanında bir öğrencimiz Dünya şampiyonu, beş öğrencimiz de altın madalya alarak bizleri gururlandırmıştır.  

İTÜ ETA Vakfı Ordu Doğa Kampüsü güçlü eğitim kadrosu zengin materyalleri ve geliştirilmiş sistemiyle eğitimde öncü olmaya devam edecektir. Tüm çalışkan arılarımızı kutluyoruz."

Editör: TE Bilisim