Ordu'nun İkizce ilçesine Anadolu İmam Hatip Lisesi sözü vermişti, o okulun yapımı tamamlandı, eğitim ve öğretime de başladı. Başkan Yılmaz, "Yapımı için sözünü verdiğimiz lisemizi 24 derslikli olarak hizmete sunduk. İkizce ilçemiz, gerek binası gerekse çevre düzenlemesiyle birlikte güzel bir eğitim yuvasına kavuştu" dedi. 

BAŞKAN YILMAZ: "TÜM İMKÂNLARI SEFERBER ETTİK" 

Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ve beraberindeki kalabalık bir heyetle İkizce'ye gelen Başkan Enver Yılmaz, İkizce'deki öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. 



"EĞİTİM VE ÖĞRETİME OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Lise binasının tüm yapım işleri ile çevre düzenlemesinin bittiğini ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladıklarını belirten Başkan Yılmaz, "Yol, altyapı, yeşil alan ve kent estetiği çalışmalarımızın yanı sıra eğitim ve öğretime olan desteklerimizi de sürdürüyoruz. İlk etapta 18 derslikli olarak planladığımız ancak gelen talepler doğrultusunda 24 derslikli olacak şekilde yeniden projelendirdiğimiz Analodu İmam Hatip Lisemizi tamamlayarak hizmete sunduk. İkizce ilçemiz, gerek binası gerekse çevre düzenlemesiyle birlikte çok güzel bir eğitim yuvasına kavuştu" diye konuştu. 

"6 DÖNÜMLÜK ALANA İNŞA EDİLDİ" 

Projenin 6 dönümlük bir alana inşa edildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, "İkizce ilçemizin güzel bir yerinde, meslek yüksekokulunun hemen yanında bulunan 6 dönümlük alana inşa ettiğimiz lisemiz 24 derslik, 1 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar odası, bay ve bayan mescit ve şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası ve 6 adet yönetici odasından oluşmaktadır" şeklinde konuştu. Ziyarette liseyi gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, öğrencilerle de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim