ORDU - Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Ordu Gençlik Merkezi liderleri, Ordu'da düzenlenen sınavlarda toplanan kalem setlerini ve temin ettikleri oyuncak ve kitapları, Kumru'da okuyan minik öğrencilere dağıttı.

Ordu Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler, Ordu'nun Kumru İlçesi'ni kendilerine seçti ve Kumru'ya gitti. Gençlik Merkezi liderlerinden Tuğçe Özcanlı, Özge Kuzu ve Bilişim Sorumlusu Sibel Vayni gönüllü gençlere, Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Kumru Milli Eğitim İlçe Müdürü Yusuf Beyazpınar ve Fatsa Gençlik Müdürü Berat Şahin de destek verdi. Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve diğer okulları ziyaret eden Ordu Gençlik Merkezi gönüllüleri, hem buradaki minik öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu, hem de kendi imkanlarıyla temin ettikleri hediyelerle minik öğrencileri sevindirdi. 

Düzenlenen etkinlikten dolayı son derece memnun kaldıklarını söyleyen Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve Kumru Milli Eğitim İlçe Müdürü Yusuf Beyazpınar Ordu Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençlerine teşekkür etti. Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Kumru İlçesi'nde de Genç Merkezi oluşturma çabasına gireceklerini söyledi.  
Editör: TE Bilisim