Ordu Valisi Tuncay Sonel bu akşam saat 22:00 sıralarında yaptığı yazılı açıklamayla Ordu'da 4 ilçe dışında tüm ilçelerde okulların 20 Ocak Perşembe günü de tatil edildiğini duyurdu. 

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında 20 Ocak 2022 Perşembe günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Fatsa ve Ünye'de ise ilçe merkezi haricindeki okullar ile taşımalı eğitim sistemiyle gelen öğrenciler, Perşembe ve Altınordu'da taşımalı eğitim sistemiyle gelen öğrenciler ile Altınordu'nun Gökömer, Cumhuriyet (kırsal) Gerce ve Yağızlı mahallelerindeki öğrenciler için de 20 Ocak Perşembe günü tatil edildi.

Vali Sonel, "Tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerimizde; engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır" açıklamasını yaptı.   

Editör: TE Bilisim