Etkisini son birkaç gündür sürdüren soğuk ve yağışlı havaya bir de fırtına eklenince Ordu Valiliği 17 Ocak 2019 Perşembe günü Ordu'da bazı ilçelerde tatil edilen okulların tatilini 1 gün daha uzattı.

16 Ocak'ı il genelinde yaşanan tatil, 17 Ocak 2019 Perşembe günü Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey'de tatilin 1 gün daha uzamasına neden oldu. 

Bunun yanında Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Gülyalı'da ise bu tatil kısmen geçerli olacak. Altınordu'da Gerce İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Gökömer İlk ve Ortaokulu, Öceli İlk ve Ortaokulu, Saraycık İlk ve Ortaokulu, Eyüplü Şehit Sezar Aydın İlk ve Ortaokulu, Yağızlı Şehit Zafer Gülseren İlk ve Ortaokulu, Kökenli İlk ve Ortaokulu, Bayadı İlk ve Ortaokulu, Kayabaşı İlk ve Ortaokulu ile Karacaömer İlk ve Ortaokulunda öğrenciler okula gitmeyecek. 

Fatsa'da ise tatil Aslancami, Hatipli, Geyikçeli, Demirci, İslamdağ, Ilıca, Meşebükü ve Kulak mahallelerinde bulunan okullar ile Hasan Yahşi İlkokulu-Ortaokulu'nda geçerli olacak.

Perşembe ve Gülyalı'da taşımalı eğitimin sağlandığı okullar, Ünye'de ise Pelikliyatak İlk-İmam Hatip Ortaokulu, Yenikent İlk-Ortaokulu ve Erenyurt İlk-Ortaokulu'nda eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verilecek. 

Editör: TE Bilisim