ORDU - Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı çalışmalarını sürdüren Fatsa Kadın Girişimciler Kurulu, bu yıl üye sayısının artışı ve dinamizmi ile çalışmalarına son derece hızlı başladı. Girişimci ruhunu taşıyan ve Fatsa da iş hayatının önemli kollarında faaliyet gösteren kadınlar bir araya gelerek çok önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Aralarında mühendis, mimar, mali müşavir gibi serbest meslekle iştigal edenlerin yanında fotoğrafçılık, turizm, gıda, ayakkabıcılık, uluslararası ticaret, basın-yayın, özel okul, rehabilitasyon merkezi sektörlerinde faaliyet gösteren hatta öğretmen ve akademisyenlerin de yer aldığı kurul, Fatsa Ticaret Odası'nın kendilerine sağlamış olduğu imkanlar çerçevesinde önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor. 

İlk projelerinin, Aslancami ilk ve ortaöğretim okuluna kütüphane yapmak olduğunu açıklayan Kadın Girişimciler, bununla da kalmayarak Fatsa ve çevre köylerde kütüphanesiz köy okulu kalmamasını hedeflediklerini belirtti. Kampanya ile ilgili gerek proje çizimi gerekse kitapların temin edilmesinde tamamen kendi üyelerinden faydalandıklarını belirten Kadın Girişimciler, bu sinerji sayesinde çok verimli çalışmalar ortaya çıkaracaklarını da belirtti.
Editör: TE Bilisim