Hayırsever Erçal Ailesi'nden eğitime bir destek daha geldi. Aile, Kumru Atatürk Ortaokulu'na 100 kişilik konferans salonu yaptıracak.

Projenin hayata geçirilmesi için Ordu Valiliği'nde protokol imza töreni düzenlendi. Törene Ordu Valisi Tuncay Sonel'in ev sahipliğinde Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile hayırsever Erçal Ailesi adına Erçallar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal katıldı. 

Ordu Valisi Erol Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu Ordu Valisi Erol Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ordu Valisi Tuncay Sonel, "Ordu'da son 2.5 yılda 57 okul, 790 dersliğe ulaşıldı. Okul binalarının yanında okul güçlendirmeleri yapıldı, kütüphaneler, spor salonları ilimize kazandırıldı. Kumru ilçemizden ve Ordu'muzun değerlerinden Erçal Ailesi'nden iş insanımız Burhan Erçal Bey de, Kumru ilçemizdeki bir okulumuza 100 kişilik konferans salonu yapacaklar. Allah razı olsun kendilerinden.  Allah böyle hayırsever iş insanlarımızın sayısını artırsın" ifadelerini kullandı.

Hayırsever iş insanı Burhan Erçal da imza öncesinde, "Kumru, bizim doğup büyüdüğümüz, ticari hayata başladığımız ilçedir. Doğup, büyüdüğümüz ilçemize imkânlarımız ölçüsünde hayır hasenat yapmaya çalışıyoruz. Daha önce bir 24 derslikli bir lise, cami ve imam evi yaptırmıştık. Şimdi de Kumru Atatürk Ortaokulu'na konferans salonu yaptıracağız. Bu hayırlı hizmete vesile olduğu için Sayın Valime teşekkür ediyorum" dedi. 

Editör: TE Bilisim