Ordu Valisi Seddar Yavuz, göreve başladığı günden itibaren Ordu'da hiç de alışık olunmayan bir tarzda çalışıyor. Bir taraftan makamdaki işlerini yürütürken, bir taraftan da sık sık halkın arasına karışıyor, vatandaşlarla sohbet ediyor, dertlerini, sorunlarını dinliyor. 

Son olarak sosyal medyada kendilerine yanıt vermeyeceğine inandıkları iki genci makamına davet ederek o gençler için inanılmazı yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından da bu anı "Şehir üstüme geliyor diyen Arif Emre Saygan kardeşimizi Valiliğimize davet ederek görüştük. Cevap verip vermeyeceğimi sınayan kardeşimize eğitim hayatında başarılar diliyorum" mesajıyla paylaştı.

Vali Seddar Yavuz, aynı gün sabah saatlerinde de Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. 

"TAKSİCİ ESNAFIYLA BULUŞTU, OTURDU ÇAYINI İÇTİ, SOHBET ETTİ"

Vali Yavuz'un bir sonraki durağı ise Altınordu ilçesinde faaliyetlerini sürdüren bir taksi durağı oldu. Taksici esnaflarının sorunları ve sıkıntılarını dinleyen Vali Yavuz, bu ziyaretini de kendisine ait sosyal medya hesabından "Bugünkü sabah mesaimize Aydınlar Taksi Durağı'nı ziyaret ederek başladık ve taksici esnafımızlı sohber ettik" mesajıyla paylaştı. 

GAZİANTEP VALİSİ YEMEK SIRASINA GİRDİ

Türkiye'nin konuştuğu bir başka vali ise son kararname ile Sivas Valiliği görevinden Gaziantep'e atanan ve yeni göreve başlayan Vali Davut Gül oldu. Vali Gül, bir taraftan tebrikleri kabul ederken diğer taraftan da valilik yemekhanesini ziyaret etti, kendi personeliyle tokalaştı. Öğle vaktinde eşini de yayına alarak Valilik çalışanlarıyla birlikte yemek sırasına giren Vali Gül'ün bu davranışı hiç de alışık olmayan Valilik çalışanlarını dahi şaşırttı. Vali Davut Gül de bu anı kendisine ait sosyal medya hesabında, "Gülden Gül Hanımefendi ile öğlen yemeğinde Valilik yemekhanesinde kurumlarda görev yapan personelimizle bir araya geldik, yemek sırası beklerken ve ayak üstü muhabbet ettik, çalışanlarımızın hatırlarını sorduk" mesajıyla paylaştı. 

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANMIŞLARDI

Vali Seddar Yavuz Ordu'dan önceki görev yeri olan Muş'tan, Vali Davut Gül de, Gaziantep'ten önceki görev yeri olan Sivas'tan gözyaşlarıyla uğurlanmışlardı. 

Editör: TE Bilisim