ORDU Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Dr.Mehmet Hilmi Güler'in ilk adımını attığı büyük projelerin takibi ve hayata geçirilmesinde önemli bir rol üstlenen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, gece-gündüz yapılan çalışmaları bizzat yerinde takip etmesiyle takdir topluyor. Aynı zamanda Başkan Güler'in bakanlık yaptığı yıllarda da Ordu'da sağ kolu olan Alp, bu kez Fatsa Kapalı Pazar yerinde yaptığı incelemeler sırasında vatandaşların objektifine takıldı. 

Ramazan ayına yetiştirilmesi planlanan Fatsa Kapalı Pazar yerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Başkan Güler'in seçim vaatlerinden biri olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri'ndeki çalışmaları bizzat denetledi. 

Fatsa'da Ata Caddesi'ndeki pazar yerinin kaldırılmasının ardından Sakarya Caddesi Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen proje, özellikle Fatsalı pazarcıların ve vatandaşların da heyecanla beklediği yerlerden biri olarak biliniyor. 7 bin 910 metrekaresi kapalı toplam 10 bin metrekarelik Fatsa Pazar Yeri'nde Ramazan ayının da yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarda artık son aşamalara gelindi. 

Fatsa'da Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar dahil hiç kimseye haber vermeden Kapalı Pazar Yeri'ndeki son durumu inceleyen ve bu sırada vatandaşların telefon objektiflerine takılan Genel Sekreter Alp daha önce de yaptığı açıklamada, "Yaptığımız bu çalışmayı 2 ay içerisinde tamamlayarak Fatsa'mıza hediye etmek istiyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla  hızımızı daha da artırıp, Ramazan ayı içerisinde açılışını yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

BAŞKAN GÜLER'İN EN BÜYÜK YARDIMCISI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler'in 58, 59 ve 60'ncı Hükümet dönemlerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yaptığı süreçte adeta Ordu'daki sağ kolu durumunda bulunan Coşkun Alp, 2000-2016 yılları arasında Devlet Su İşleri (DSİ) Ordu İl Müdürü olarak görev yapmış, dönemin Bakanı Dr.Mehmet Hilmi Güler'in Topçam Barajı, Karadeniz-Akdeniz Yolu, Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu doğalgazı gibi devasa projelerinde büyük destek vermişti. 

Editör: TE Bilisim