Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İliştiler Daire Başkanlığı bünyesinde görevli Gökhan Doğuş, 26 yılın ardından emekliye ayrıldı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'nda meslektaşları ve çalışma arkadaşlar tarafından uğurlanan Gökhan Doğuş, emeklilik hediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Cihat Albayrak'ın elinden alırken, emeklilik plaketini de İhlas Haber Ajansı Ordu Muhabiri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in basın danışmanı Metin Akyürek'in elinden aldı. 

Mesai arkadaşlarıyla son kez bir araya gelen Gökhan Doğuş, kendisi için hazırlanan veda pastasını da yine çalışma arkadaşlarıyla birlikte kesti. Düzenlenen veda programında Büyükşehir Belediyesi Tören ve Organizasyon Şube Müdürü Mehmet Demirbaş ile Media World Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güngör de hazır bulundu. 

26 YILDA 5 BAŞKAN GÖRDÜ

Ordu eski CHP'li Belediye Başkanı merhum Kazım Türkmen, Ordu eski Belediye Başkanı ANAP'lı Fikret Türkyılmaz, Ordu eski Belediye Başkanı DSP'li Seyit Torun, Ordu Büyükşehir eski Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve bugünkü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile çalışan Gökhan Doğuş, bu sürede yüzlerci idareci ve binlerce çalışanla birlikte görev aldı.    

Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Gökhan Doğuş, "Veda vakti. Son 7 yılı Büyükşehir olmak üzere 26 yıl hizmet verdiğim Belediye çalışma hayatımı bugün itibarı ile tamamlamış bulunuyorum. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. M. Hilmi Güler olmak üzere Daire Başkanımız Sayın Cihat Albayrak'a, Metin Akyürek ve Mehmet Demirbaş kardeşlerime, ailem gibi gördüğüm tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dile kolay geliyor; unutulmayacak anılarla dolu tam 26 yıllık basın birimi mesaisi. 5 farklı Belediye Başkanı. Yüzlerce idareci, binlerce çalışan. Eeee devlette devamlılık vardır. Hepiniz hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun, hoşçakalın" ifadelerini kullandı.

Doğuş, belediye basın bürosundaki görevlerinin dışında Ordu'da yerel televizyonlarda uzun yıllar spor programcılığı da yapmış bir isimdi. 

Editör: TE Bilisim