Ordu'da geçen yıl ani gelen ölüm haberiyle Ordu'da iş, siyaset, ekonomi, spor, eğitim ve basın camiasında büyük üzüntüye sebep olan Ordulu hayırsever işadamı Namık Altaş, ölümünün 1'nci yılında dualarla anıldı. 

Altaş Ailesi, merhum işadamı Namık Altaş için yapımına büyük emek harcadığı Ulu Camii'de mevlit ve Kuran-ı Kerim tilaveti düzenledi. Vefatından önce Yönetim Kurulu Başkanlıklarını yaptığı Altaş Tv ve Namık Altaş Koleji yönetimleri tarafından yayımlanan taziye mesajında, "Açtığın yolda kendine güvenen cesaretli bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. Seni asla unutmayacağız!" denildi. 

Netordu.com olarak bizlerde Ordulu merhum hayırsever işadamı Namık Altaş'ı vefatının birinci yılında saygı ve rahmetle anıyor, başta Altaş Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine birkez daha sabır ve başsağlığı diliyoruz.

GEÇEN YIL VEFAT ETMİŞTİ

Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi, Altaş Tv ve Namık Altaş Koleji (NAK) Yönetim Kurulu Başkanı olan Ordulu hayırsever işadamı Namık Altaş, geçtiğimiz sene Ordu'daki evinde beyin kanaması geçirmiş, Ordu'daki özel bir hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun'daki özel bir hastaneye sevk edilmişti. Kısa bir süre sonra durumu ciddileşen Altaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Zamansız gelen ölüm başta Altaş Ailesi olmak üzere Ordu'da iş, ekonomi, siyaset ve eğitim camiasında büyük üzüntüye sebep olmuştu. 

Editör: TE Bilisim