Ordu Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ordu'da bir ilke imza atarak Orduluların sadece önünden veya çevresinden geçtiği Vali Konağı'nı millete açtı.

'Vali Konağı Milletin Konağı' projesini başlatan Ordu Valisi Seddar Yavuz, "Eşim Selda Yavuz mahalle muhtarlarımızın eşlerini konakta ağırlamaya başladı" dedi. Daha önce şehit, gazi, dul-yetim, hasta, yaşyı, engelli ve yoksul yüzlerce aileye Ordu'da ilk kez Vali Konağı'nın kapılarını açan Vali Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, bu kez mahalle muhtarlarının eşleriyle bir araya geldi. 

Akyazı, Aziziye, Bahçelievler, Bucak, Durugöl, Düz, Burhanettin, Karşıyaka, Kirazlimanı, Saray, Şahincili, Şarkiye, Şirinevler, Yenimahalle, Akçatepe, Kayabaşı, Yemişli, Çavuşlar, Yemişli, Delikkaya, Terzili, Düzköy, Yıldızlı, Güzelyalı ve Kovancı mahalle muhtarlarının eşlerini Vali Konağı'nda misafir eden Bayan Yavuz, "Sizleri yakından tanımak, güzel Ordu'muza hizmet etmek noktasında hep birlikte neler yapabiliriz, görüş alışverişinde bulunmak istedim. Sizlerin fikirleri bizler için çok önemli" diye konuştu. Muhtar eşlerinden mahallelerinde yaşanan sorunları dinleyerek tek tek not alan Bayan Yavuz, "Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu, ne zaman isterseniz bizlerle çok rahat bir şekilde ulaşabileceğinizi özellikle belirtmek isterim. Sizleri tanımaktan son derece mutlu olduğumu da söylemek istiyorum" dedi.
 
İlk defa Vali Konağı'na geldiklerini ve memnuniyet duyduklarını ifade eden muhtar eşleri, "Nazik daveti dolayısıyla sayın Valimiz Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok sıcakkanlı, misafirperver ve alçak gönüllü. İlk kez Vali Konağı'na gelmiş olmamıza rağmen yıllardır geliyormuş sıcaklığını hissettik. Kendisini tanıma fırsatı bulduğumuz için mutlu olduk. Allah devletimize zeval vermesin, Allah devletimizi yüceltsin" diyerek, duygularını dile getirdiler.

Editör: TE Bilisim