Ordu Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, bu kez rotasını Karacaömer Mahallesi sınırlarında bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Mevlüde-Rıfat Poyraz  Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çevirdi. Her fırsatta engelli vatandaşlarımızın, toplumsal yaşamın içinde daha çok yer almalarının sağlanması konusunda daha büyük mesafeler almamız gerektiği ve bu konuda herkese büyük sorumluluklar düştüğünü vurgulayan Bayan Yavuz'u orada yüzleri güleç, kalpleri yaşam sevgisiyle dolu engelliler ve aileleri karşıladı.

Ordu'ya geldiği günden buyana Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engellileri yanlız bırakmayan ve onlardan desteğini esirgemeyen Selda Yavuz, bugün de kurumda kalan 11 engelli vatandaşın doğum gününü unutmayarak, düzenlediği programla güzel bir gün geçirmelerini sağladı. Doğum günü etkinliğinde bir konuşma yapan Selda Yavuz, "Bugün burada, benim için çok önemli olan beyaz meleklerimizin doğum gününü kutlamak için toplanmış bulunmaktayız. İstedim ki,  sizler de meleklerimin mutluluğuna tanık olun, onların gözündeki ışığı ve yüzlerindeki tebessümü görün. Sayın Valimizin öncülüğünde yürütülen 'Gönülden Gönüle' projesinde, dezavantajlı gruplar içerisinde bulunan engellilerimizin huzurlu ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame ettirmeleri için devletimizin tüm imkanları seferber edilmektedir" diye konuştu. Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan vatandaşların sadece küçük bir dokunuş ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu dile getiren Yavuz, "Biz de bir gönüle dokunup, bir hayra vesile olmak isteriz diyerek, bu doğum gününün sponsorluğunu üstlenen hayırsever Altaş Ailesi'ne hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Ayrıca şimdiye kadar 'Gönülden Gönüle' projemiz içinde yer alan ve bir gönüle dokunup, insanların mutluluğuna vesile olan ve olmaya devam eden tüm hayırseverlerimize de teşekkür ettiğimizi ifade etmek isterim. Bu duygular anlatılmaz sadece yaşanır. Unutmayalım ki, hepimiz bir engelli adayıyız" şeklinde konuştu.
 
Organizasyonun sorumluluğunu üstlenen Altaş Ailesi adına söz alan Sema Altaş, "Sayın Valimiz Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz hanımefendinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan vatandaşlarımızla kurduğu sıcak diyalog, bizleri de derinden etkiledi ve istedik ki düzenlenen bu etkinlikte bizim de bir tuzumuz olsun. Onlarla birlikte bizler de mutlu olduk. Altaş Ailesi olarak desteğimiz devam edecektir" dedi.
 
Konuşmaların ardından doğum günü pastası kesildi, sohbetler edildi, müzik eşliğinde doyasıya eğlenildi. Etkinlikte ayrıca, okuma yazma kursuna katılarak başarılı olanlara da Selda Yavuz tarafından okuryazarlık belgeleri verildi.
 
Programa ayrıca AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak'ın eşi Hatice Çanak, Vali Yardımcısı Bayram Gale'nin eşi Sibel Gale, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten'in eşi Nilgün Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın eşi Münire Tekintaş, kaymakam eşleri, daire müdürlerinin eşleri ile Altaş Ailesi yakınları katıldı.
Editör: TE Bilisim