ORDU - Orduspor Kadın Basketbol Takımı eski İdare Menejeri ve Tv52 eski çalışanlarından Ozan Gürhan Karahan, 100 yaşındaki dedesi Temel Karahan'ı kaybetti.  

Mesudiye eşrafından emekli PTT memuru olan Temel Karahan'ıncenazesi Akyazı Mahallesi Gazi Köprüsü Mevkii'ndeki evinden alınarak Orta Cami'ye getirildi. Cenaze törenine ailesi ve dostları yanı sıra çok sayıda seveni katıldı. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Temel Karahan'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Ozan Gürhan Karahan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok değerli büyüğümüz, atamız, tam bir asırlık çınarımız, Temel Karahan'ı ebediyete uğurladık. Fiziken ya da kalben yanımızda olan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Dedem tam yüz yaşındaydı. Uzun ve sağlıklı bir hayat yaşadığı için bizlere acıdan ziyade, özlem ve güzel duygular miras bırakarak aramızdan ayrıldı. Orta Cami'nin avlusunda aynı anda tam 5 cenaze vardı. Hepsinin ruhu şad olsun. Dedim ya dedemden bize kalan, acıdan çok özlem. Allah, hemen yanında, gencecik yaşında uğurladığımız sevgili Murat Aydın kardeşimizin ailesin sonsuz sabırlar versin. Kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Mekanlarınız cennet olsun." dedi.
Editör: TE Bilisim