ORDU İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar görev yapan ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Erol Boyraz, Ordululara sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesajla veda etti. İşte o mesaj:

ALLAH’A ISMARLADIK...

Sevgili Ordu’lu hemşehrilerim

Mensubu olmaktan onur duyduğum kutsal polislik mesleğine bu güzel şehirde komiser yardımcısı olarak başladım. Meslek hayatımın önemli bir süresi Ordu'ya, Orduluya hizmet için geçti. 

Şark görevimi ve terörle mücadele için ek görevimi Muş'ta yaptıktan sonra tekrar çalışma imkanı bulduğum bu güzel şehirden bu kez Malatya'ya tayinim çıkması nedeniyle ayrılmak durumundayım. Yarın itibariyle yeni görev yerime hareket edeceğim.

Karadeniz'in en güzel şehri Ordu, hayatım boyunca benim için özel bir şehir olarak kalacak. Mesleki kariyerimi bu güzel ilde tamamlamak Allah'tan en büyük duamdır. Bana her daim sevgi ve saygı gösteren, evladı gibi bağrına basan Ordu halkına, aynı zamanda bir Ordu damadı olarak şükranlarımı sunuyorum. Umarım ayrılığımız fazla sürmez. Tekrar görüşünceye kadar hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Şahsıma güzel dileklerde bulunan her birinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 

Yolu Malatya'ya düşecek hemşehrilerim bir kardeşlerinin olduğunu unutmasınlar. Ordu'da görev yaptığım dönem içerisinde birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla...

Erol Boyraz
3.Sınıf Emniyet Müdürü 

Editör: TE Bilisim