İstanbul Küçükçekmece E-5 karayolu üzerinde beraberinde Zeki Kalmaz isimli arkadaşıyla birlikte Avcılar istikametine ilerleyen motosikletiyle Küçükçekmece Cennet Mevkii'de henüz bilinmeyen bir sebeple hakimiyetini kaybeden İbrahim Yıldız, kaza geçirdi.

Kazada, Türkiye Motosiklet Federasyonu üyesi olan ve birincilikleri bulunduğu öğrenilen İbrahim Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, beraberindeki Zeki Kalmaz ise ağır yaralandı. 

Zekil Kalmaz kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, kazayla ilgili olarak da Türkiye Motosiklet Federasyonu, "Başımız sağolsun. Şampiyon sporcumuz İbrahim Yıldız trafik kazasında hayatını kaybetti. Yıldız'ın cenazesi İstanbul'da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi Ordu'ya gönderildi. Merhum Yıldız'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz." mesajını paylaştı. 

BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA'DAN TAZİYE

Olimpiyat Şampiyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. Bakan Yardımcısı Yerlikaya, "Dün gece E-5 Küçükçekmece'de geçirdiği motor kazasında hayatını kaybeden Türkiye Şampiyonu sporcumuz İbrahim Yıldız kardeşime Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve motosiklet camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.   

Cenazesi Ordu'ya getirilen şampiyon motosikletçinin Aybastı'da toprağa verileceği öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim