Dünya'da ve Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Ordu'da da çeşitli sorunlar, sıkıntılar ve mağduriyetler sıkı bir dayanışmayla aşılabiliyor. Her ne sebeple olursa olsun yaşanan bu gibi durumlara bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek için Ordulu bir grup iş kadını bir araya gelerek İyilik Ordusu Derneği'ni kurdu. 

Derneğin kurucu başkanlığını iş kadını Kader Zorlu yürütüyor. Toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla sosyal faaliyetlerde bulunmak için böyle bir oluşumun kurulduğunu belirten Zorlu, "İyiliği yaymak, gönüllere dokunmak, yüzleri güldürmek amacıyla böyle bir oluşuma karar verdik. Günümüz şartlarında çeşitli mağduriyetleri olan maalesef birçok vatandaşımız var. Mutlaka hepimiz bireysel olarak yardımlarda bulunuyoruz, ama bu yardımlaşma ve dayanışmayı daha da toplumsallaştırmak için verilen desteğin sözde değil, özde olabilmesi için dernek çatımızı oluşturduk. Birlikten kuvvet doğar diyerek bu çalışmaya gönül verecek özverili, disiplinli, hassasiyet gösteren yol arkadaşlarımızla sevgi dolu bir ekip olduk. Son derece ciddi bir iş yaptığımıza inanıyorum, inşallah hayırlı işler yapabilir, gönüllerde yer edinebiliriz" diye konuştu. 

İyili Ordusu Derneği geçtiğimiz günlerde 3 ev ve bir ahırın toprak altında kaldığı heyelan sonucu Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalıköy Mahallesi sakinlerinin de imdadına koştu. 

Editör: TE Bilisim