ANKARA - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Özgecan Aslan'ın hunharca katledilmesiyle ilgili olarak ilk açıklamasını kendisine ait Twitter hesabından yaptı. Partisinin Ordu ve Giresun il kongrelerinin ardından mesajını Twitter hesabındaki takipçileriyle paylaşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Hunharca öldürülen Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Özgecan evladımıza karşı işlenen bu suç, bir insanlık suçudur ve katiller gereken cezayı almalıdır. Özgecan'a yapılan bu insanlık dışı menfur saldırının bir daha asla olmaması için tüm tedbirleri almalıyız."

"ADALET BAKANI BOZDAĞ'IN AÇIKLAMASINI DA PAYLAŞTI!"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kendi mesajının ardından bir internet haber sitesinin, "Özgecan Aslan'ın katilleri en ağır cezayı alacaklar." şeklindeki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarını da takipçileriyle paylaştı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Özgecan'ın ölümü insanlık suçudur. İnsanlıktan çıkmış bu katiller hak ettikleri en ağır cezayı alacaklar" demişti.
Editör: TE Bilisim