Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Kaledibi Mahallesi Muhtarı Üzeyir Nazlı'nın 91 yaşındaki babası Mevlüt Işık, fındık bahçesine gitmek için evinden çıktı, kendisinden akşam saatlerine kadar bir daha haber alınamadı. 

Durumu jandarmaya bildiren muhtar Üzeyir Nazlı'nın ihbarı, hem jandarmayı hem de arama-kurtarma ekiplerini harekete geçirdi. Ünye Cumhuriyet Savcılığı'nın da tahkikat izniyle birlikte Ordu İl Jandarma Komutanlığı'ndan 1 iz takip köpeği, 13 kişilik jandarma komando timi, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan 8'er kişilik 2 asayiş timi, Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden 6, Rüsumat Gönüllü arama-kurtarma ekibinden 4 ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı UMKE ekibinden 3 kişilik ekip, 50 vatandaşla birlikte yaşlı adamı aramaya başladı.

4 SAAT SONRA BULUNDU

Ekipler ve vatandaşların da olay yerine gelmesiyle birlikte başlanan arama-kurtarma çalışmalarının dördüncü saatinden 91 yaşındaki Mevlüt Işık, evinin yaklaşık 1 kilometre uzağında sağ olarak bulundu. Yaşlı adam UMKE ekipleri tarafından tedbir amaçlı Ünye Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.  

Editör: TE Bilisim