İZMİT'te yaşayan Ordulular, Ordu Gölköy Düzyaylalılar Derneği tarafından bu yı 6'ncısı düzenlenen 'İftar Buluşması'nda bir araya geldi. İftar buluşmasının onur konuğu ise İzmit Belediye Başkanı CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet oldu.

Bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen iftar programına Başkan Hürriyet'in yanı sıra İzmit Belediyesi Meclis üyesi Çetin Sarıca, Alikahya Fatih Mahallesi Muhtarı Yunus Arıcan, Atatürk Mahalle Muhtarı Özgür Sarıca, Merkez Mahalle Muhtarı Recep Kahveci, eski Alikahya Belediyesi Başkanları İskender Ataş, Sabri Gökbudak, Aydoğanlılar Derneği Başkanı İlyas Çiçek, Karahasanlılar Dernek Başkan Vekili Yücel Ağca, Düzyaylalılar Dernek Başkanı Yüksel Gökbudak, CHP geçmiş dönem ilçe başkanı Selman Yıldırım, CHP mahalle temsilcileri Hayri Köse ve Necati Dalgıç da katıldı.

"BİRLİKTE ORUÇ AÇMANIN KEYFİ BİR BAŞKA"

Dualarla açılan oruçların ardından konuşan Ordu Gölköy Düzyaylalılar Derneği Başkanı Yüksel Gökbudak, "Bu yıl 6'cısını düzenlediğimiz iftarımızda bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yüzlerce kişiyle aynı sofrada birlikte oruç açmanın keyfinin başka olduğuna dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de, "Ramazan ayı manevi duyguların, birlik beraberliğin, paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığı aydır. Bu akşam burada hep birlikte bu güzel buluşmaya vesile olan dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim