Böylesi cadde ve sokaklarda gezmek için artık İstanbul'un İstiklal Caddesi ve Samsun'un Çiftlik Caddesi'ne gitmenize gerek kalmadı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yayalaştırılan Süleyman Felek Caddesi, işte o bahsini ettiğimiz caddeleri aratmaz hale geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın da Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflar hakkında, "Değişim/Dönüşüm. Ordu çok güzel oldu" mesajını paylaştı.

EDİTÖR NOTU: Cadde ve sokaklarda gezerken, gerek gündüz, gerekse akşam vakitlerinde vatandaşlara soruyoruz. Yayalaştırma projesinin uygulandığı Süleyman Felek Caddesi ve Ordu Sahili'ni nasıl buluyorsunuz diye. İnanın bu abartı değil, gerçek. İnsanların yüzünde ilk oluşan bir tebessüm ve ardından söylenen cümleyi sizlerle paylaşmak istiyorum: "Bu kadar insan daha önce neredeymiş?" 

İşte bu yanıt, aslında yapılan hizmetlerin vatandaştan tam not aldığının da en büyük kanıtı. Muhteşem bir sahil,ş muhteşem bir yürüyüş ve bisiklet yolu. Muhteşem peyzaj çalışmaları, muhteşem bir Süleyman Felek Caddesi. Şimdi hiç kimse kusura bakmasın, başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve emeği geçen her bir çalışma arkadaşı bu yapıtları için gerçek bir teşekkürü hakediyor. Fotoğraflar için deklanşöre basan Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Başkanı Sevgili İlhan Türkmen de teşekkürü hakeden ikinci isim. Kendisinden izin almadan yayınladık ancak sosyal medya hesabında kendisi yayınladı. Hakkını teşekkür ederek vermek isteriz, ellerine, emeğine, yüreğine sağlık.   

Editör: TE Bilisim