Ordu'nun Ünye ilçesine yapılması planlanan 60 kişilik huzurevi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Ünye Belediye Başkanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.      

Protokol imza töreni öncesinde Ünye'ye yapılacak olan 60 kişi kapasiteli huzurevi hakkında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Vali Tuncay Sonel'e bilgi verdi. Vali Sonel de, en ücra köşedeki kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceklerini ifade ederek, Ünye ilçesine bu kapsamda modern bir huzurevi kazandırılacağını söyledi.

Yapılacak olan huzurevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Sonel, "Çok kıymetli, başarılı, çalışkan bir belediye başkanımız var, Allah razı olsun. Ünye'de güzel bir birliktelik var. İnşallah bu huzurevi hem Ünye'mize, hem Ordu'muza, hem orada kalacak olan büyüklerimize hayırlar getirsin. Ordu ailesi olarak, 19 ilçemizde böylesine hayırlı işlerin Allah'a şükür devamı geliyor. Arsayı tahsis eden hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Sabah hayırlı bir işle başladık. Hayırlı olsun" diye konuştu. 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da, önemli bir hizmeti kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, "Herhangi bir sıkıntı yaşandığında, ailede bir problem olduğunda kıymetli büyüklerimiz, değerlerimizi sıkıntı yaşamasın diye inşallah biz de Ünye'de yaklaşık 8 bin metrekarelik alan üzerinde inşallah Mehmet Çağatay Güver ve Zerrin Esensoy kardeşimizin de bağışladıkları bu arazi üzerinde bu mekanı kazandırmak için yola çıkıyoruz. Burada emeği geçen Aile, Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza, Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Şimdiden ilçemize inşallah hayırlı uğurlu olsun diyoruz" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Vali Tuncay Sonel, Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından huzurevi projesi için işbirliği protokolü imzalandı. Huzurevi tamamlandığında Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne devredilecek.

Editör: TE Bilisim