İstanbul Maltepe'de düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri'nin açılışı öncesinde canlı yayın hazırlıkları yaparken elektrik akımına kapılan Ordu Altaş Tv kameramanı Bahadır Bedir'in Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Ordu'da başta Altaş Tv ailesi olmak üzere genç kameraman Bahadır Bedir'in tüm meslektaşları, ailesi ve sevenleri sevindirici bir haber beklerken, sahipliğini Olcay Eşgi'nin yaptığı Ankaradanhaber.com o trafoyu fotoğraflayarak okuyucularıyla paylaştı. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN BÜYÜK İHMALKARLIĞI!

Ankaradanhaber.com'un haberine ve iddialara göre bu kazanın yaşanmasının ardından ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ne de Maltepe Belediyesi hiçbir tedbir veya önlem almadı. Üstelik herhangi bir açıklama da yapılmadı. 

MİLYONLARCA İNSAN ZİYARET EDİYOR
YA BİR ÇOÇUK DOKUNSA!

Maltepe Sahili'nde bu olayın yaşandığı etkinlik alanı, 4 gün boyunca milyonlarca insana ev sahipliği yapacak. Kaçak akım olduğu iddia edilen bu trafodaki sorunun çözülmemesi ise milyonlarca insanın hayatını tehlikeye sokuyor. Ordu Tanıtım Günleri için özellikle Cumartesi ve Pazar günleri rekor bir katılımın olması beklenirken, bu ihmalkarlığın daha fazla insanın can güvenliğini tehdit ediyor. 

BENZER OLAY GEÇEN YIL DA YAŞANMIŞTI!

Ankaradanhaber.com'un haberine göre aynı yerde benzer bir olay geçen sene de yaşandı. Yine etkinlik alanında tanıtım günlerine hazırlık yapılırken, yetkililerin sorumsuzluğu yüzünden bir kişi daha elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Yaşanan bu olaylara rağmen hala tedbir alınmaması ise adeta 'pes' dedirtiyor. 

Ankaradanhaber.com'un haberi için tıklayınız...

Editör: TE Bilisim