ORDU - Ordulu bir genç balıkçı, iddialara göre çalıştığı Türk balıkçı teknesinden denize düştü, kendisinden bir daha haber alınamadı. Karadeniz'de Gürcistan karasularında balık avlayan bir Türk teknesinde çalışan 21 yaşındaki Bahadır Türkyılmaz'ın denizde kaybolduğu haberi ise Altınordu Şirinevler Mahallesi'ndeki ailesine de ulaştı. Acılı aile, genç oğullarıyla ilgili müjdeli bir haber beklerken, Bahadır'ın arkadaşları da Facebook sayfasını mesaj yağmuruna tuttu. 

"BİZ NE DALGALAR ATLATTIK!"

Emre Yıldız isimli bir arkadaşı Facebook sayfasına bıraktığı mesajında, "Unutmak mı? Ne unutması kardeşim benim. Ben inanıyorum sen çıkıp geleceksin. Yapma l.n böyle neredeysen çık gel. Anneni, kardeşini düşün. Sen bizim yanımızda olmasan da kalbimizdesin kardeşim benim. Allahım bağışlar inşallah seni bize, ailene. Allah sabırlık versin. Kardeşim benim sen unutulmadın, unutan kahpedir. Çık gel oralardan, yakışmaz sana. Kardeşim biz ne denizler, ne dalgalar gördük. Hepsini atlattık biliyorum sende atlatacaksın. Sapasağlam çıkıp geleceksin. Dualarımız seninle Bahadır Türkyılmaz kardeşim, çok özledik gel artık" ifadelerini yazdı.

"EKMEK PARASIYDA BE KARDEŞİM"

21 yaşındaki gencin bir başka arkadaşı Tayfun Yılmaz da, "Hadi be kardeşim benim, gel artık l.n aslan gibi, ben geldim de" mesajını paylaşırken, Kübra Biçer de isimli bir yakını da, "Abim gitme dedik sana. Aldı seni o karazdenizler. Allahım seni inşallah bize bağışlar. Çok o kara sudan abim sensiz olmuyor. Dualarımız seninle abil, Allahım seni inşallah bize bağışlar, amin" ifadelerini bıraktı. Bir başkta arkadaşı olan Batuhan Gündez de, "Ekmek parasıyla be kardeşim. Sende herkes gibi bizim gibi hayallerinin peşindeydin Bahadırım. Aldı seni bizden şu koskoca deniz. Çık gel bir yerlerden kardeşim, üzme bizi. Bırakma bizi sensiz" mesajını paylaştı. 
Editör: TE Bilisim