Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Fatsa'daki özel bir hastanede tedavi altında tutulan AK Parti eski Grup Başkanvekili, 21, 22 ve 23'ncü dönem Ordu milletvekili Eyüp Fatsa'nın babası İsmail Fatsa'nın babası İsmail Fatsa 30 Temmuz akşamı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 

İsmail Fatsa'nın cenazesi Kumru'nun Eskiçokdeğirmen Mahallesi'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

FATSA'YA TAZİYE MESAJLARI

Devlet Denetleme Kurulu Başkanı ve Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Arıncı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "22-23. Dönem Ordu Milletvekili, Eyüp Fatsa'nın babası İsmail Fatsa amcamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yayımladığı taziye mesajında "Muhterem babaları İsmail Fatsa'yı kaybeden 21. 22. ve 23. Dönem Ordu Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Eyüp Fatsa'yı ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Merhum İsmail Amcamıza Allah'tan gani gani rahmet, tüm yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah." dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı da mesajında, "Ak Parti Grup Başkanvekillerimizden 22 ve 23. Dönem Ordu Milletvekili Sayın Eyüp Fatsa'nın babası İsmail Fatsa'nın vefatını teessürle öğrendim. Merhumun ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin." dedi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İsmail Fatsa'nın vefatıyla ilgili bir taziye mesajı yayımladı. Sosyel medya hesabından mesaj paylaşan Başkan Yılmaz, "Partimizin 22-23. Dönem Ordu Milletvekili, Eyüp Fatsa'nın babası İsmail Fatsa'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet etsin." dedi. Başkan Enver Yılmaz, 18 Şubat 2017 yılında İsmail Fatsa'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe de yayımladığı taziye mesajında, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti eski Grup Başkan Vekili, 21.22 ve 23. Dönem Ordu milletvekilimiz Eyüp Fatsa'nın babası Merhum İsmail Fatsa'ya Allahtan rahmet, başta Sayın Eyüp Fatsa olmak üzere, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun." dedi.

27'nci dönem AK Parti 4'üncü sıra milletvekili adayı Hamide Aydemir Demir, Partimizin 22-23. Dönem Ordu Milletvekili, Eyüp Fatsa'nın babası İsmail Fatsa'nın vefatı sebebiyle Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet etsin" mesajını paylaştı.

27'nci dönem AK Parti 5'inci sıra milletvekili adayı Sait İnan da yayımladığı taziye mesajında, "21, 22 ve 23. Dönemler Ordu Milletvekili değerli dostum  Eyüp Fatsa Bey'in muhterem babası İsmail Fatsa'nın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.
Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. 
Mekanı cennet olsun" dedi.

27'nci dönem AK Parti 6'ıncı sıra milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran da mesajında, "21-22 ve 23. Dönem Milletvekilimiz Eyüp Fatsa'nın babası İsmail Fatsa'nın vefatını büyük bir teessürle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, Fatsa ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci de yayımladığı taziye mesajında, "Ak Parti Kurucu Üyelerinden, Hemşehrimiz Eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'nın Babası İsmail Fatsa'ya, Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar Dilerim" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da mesajında, "TBMM AK Parti eski Grup Başkan Vekili 21,22 ve 23. Dönem Ordu  Milletvekilimiz Sayın Eyüp Fatsa'nın muhterem babaları İsmail FATSA hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kumru'da Eskiçokdeğirmen Mahallesi'nde öğle namazına müteakiben toprağa verilecektir. Allah rahmet eylesin" dedi.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da mesajında, "Ordu Eski milletvekilimiz Eyüp Fatsa'nın babası kıymetli büyüğümüz İsmail Fatsa vefat etmiştir. İsmail amcamızı yarın 31 Temmuz Salı Kumru İlçesi Eskiçokdeğirmen Mahallesinde,Öğle Namazını Müteakip Aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlayacağız. Rabbim mekanını cennet eylesin." dedi.

Editör: TE Bilisim