Ünyeli Zehra ve Ahket Cora çiftinin kızları Eda ile yine Ünyeli İşadamı Ömer Oral'ın oğlu Tolga Oral'ın nikah ve düğün merasimine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın yanı sıra İstanbul'un tanınmış işadamlarından ve gecenin onur konuğu Sedat Peker, Ordu'dan Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Ateş, Ordu eski Belediye Başkanı Fikret Türkyılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Samsun, Trabzon ve Rize'den çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini Sedat Peker, Ufuk Ateş, Ahmet Çamyar, ve Recai Hamarat yaparken, nikahı ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kıydı. 

Başkan Yılmaz, "Kanunun bana tanıdığı yetkiye göre sizleri karı koca  ilan ediyorum, artık evlisiniz Tolga Bey gelini öpebilirsiniz" dedi. Tolga Oral'ın eşini alnından öperken, Başkan Yılmaz da çiftlere takdim etmesini istediği evlilik cüzdanını gecenin şeref konuğu Sedat Peker'e verdi. Evlilik cüzdanını alan ünlü işadamı Sedat Peker, çiftleri tebrik etti, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Yoğun alkışlar arasında Peker evlilik cüzdanını Eda Hanım'a takdim etti. 

Nikah v eatkı töreninin ardından ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Serkan Kaya, kendi adını taşıdığı Serkan Kaya Orkestrası eşliğinde başta Karadeniz türküleri olmak üzere sevilen eserleri seslendirdi. Genç çifti davetliler gece boyunca sahnede yalnız bırakmazken, Cora ve Oral aileleri de uzaktan yakından törene katılarak kendilerini onurlandıran aile mensupları ve dostlarına teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim