Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle son 2 yıldır yapmaya çalıştığı eserler, tamamlandığında muhteşem görünümüyle ortaya çıkıyor. Özellikle Altınordu Sahili'ni Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin en güzel sahillerinden biri haline getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ortaya çıkan eserler tamamlandığında bu büyülüyeci güzellikleri tıpkı birer tablo gibi çekilmiş fotoğraflarla ortaya seriyor.

Ordu denildiğinde akla ilk olarak Altınordu ilçesinin geldiğini ve Ordu'nun en önemli vitrinlerinde biri olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, gece gündüz aralıksız sürdürülen çalışmalar sonrası ortaya çıkan modern görünüm, kentin güzelliklerine de güzellik katıyor, konforuyla vatandaşların da büyük takdirini kazanıyor. Özellikle Vali Konağı ve Soya Kavşağı arasında 4,5 km'lik kısımla, Vali Konağı ve Ordu İskelesi arasında kalan kısımları vatandaşlara modern bir yaşam alanı sunmak için çabaladıklarını belirterek, "Sahil kesiminde yaptığımız çalışmalar, bölgemizi çok önemli bir sosyal yaşam alanı hâline getirdi. ol kenarlarında yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları ile akıllı bisiklet istasyonları oluşturduk. Peyzaj düzenlemelerinin ardından, çocuk oyun grupları ve otopark sorununu da çözdüğümüz Altınordu sahilimiz adeta bir cazibe merkezi hâline geldi" diye konuştu.

"BİZ BU ŞEHRE AŞIĞIZ"
"GELECEĞİN ORDU'SUNU İNŞA EDİYORUZ"

Hayata geçirdikleri projeler ile geleceğin Ordu'sunu inşa ettiklerine vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, "Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızla birlikte geleceğin Ordu'sunu inşa etmek için çalışıyoruz. Yeni aydınlatmaları, kaldırımları ve sıcak asfaltıyla Altınordu sahilimizde tam bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik, çok da büyük takdir ve beğeni gördük" diye konuştu.

Başkan Enver Yılmaz, zaman zaman yapılan çalışmaların fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından yayınlayarak, en son görünümlerini de "Biz bu şehre aşığız" başlığıyla paylaştı.

Editör: TE Bilisim