Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27 Ocak'ta nişan yüzüklerini taktığı çift, Başbakan Binali Yıldırım'ın Ordu ve Giresun programları nedeniyle 780 kilometrelik yoldan, Kocaeli'den Ordu'ya geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Demokrasi Meydanı'nda uzun süre Başbakan Yıldırım'ın Giresun'dan gelmesini bekleyen çift, en sonunda hayallerine ulaştı.

Kocaeli'den geldiklerini söyleyen Ordulu damat Seyfi Kesik ve nişanlısı Sevda Çakmaz, "Cumhurbaşkanımız 27 Ocak tarihinde bizleri nişanladı, düğün tarihimizi de 29 Temmuz olarak belirledik. İnşallah Başbakanımızın da bizi Ankara'ya davet edip nikahımızı orada kıymasını temenni ediyoruz" diye konuştu. Gelin Sevda Çakmaz da, her şeyden önce Başbakan Binali Yıldırım'ı desteklemek için Ordu'ya geldiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımız nişan yüzüğümüzü taktı, Başbakanımızı da düğünümüze davet etmek için buradayız" diye konuştu.  

Yıldırım'ın Ordu'ya gelmesinin ardından halka sesleniş öncesinde genç çiftle buluşan Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, genç çifte bir de düğün hediyesi takarak hatıra fotoğrafı çektirdi ve düğüne davet etti. 

Editör: TE Bilisim