ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen 200'ün üzerinde Vosvos tutkunu, Ordu'da bu sene 14'üncüsü düzenlenen Vosvos Şenliği'ne katılmak için geldi.

Ünlü Alman otomobil devi Volkswagen'in tüm Dünya'da hala büyük ilgi gören efsanevi Bettle modeline gönül verenler, Ordu'da düzenlenen 14. Vosvos Şenliği'nde buluştu. 26 Haziran'da başlayan ve 2 Temmuz'da sona erecek olan şenlik kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanından gelen Vosvoslar için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir de tören düzenlendi.
 
Törene Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, belediye başkanları, daire başkanları ve Vosvos tutkunları katıldı. Yapılan konuşmalarda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Çoruh, Ordu'nun turizmde marka şehir olduğunu belirtti. Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da, "Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu'nun gayretleri ve Ordu Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları sayesinde son 3 yılda ilimiz turizm alanında çok mesafe katetti. Düzenlenen bu şenliğe ve tanıtım çalışmalarına verilecek her türlü destek, ilimizin gelişimine de katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu da, Ordu ilinin güzelliğine âşık olduğunu ve bu güzellikleri başkalarının da görmesi için çalıştığını söyledi. 

Törenin ardından Vosvosseverler, Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası Çelikkıran Obası'ndaki kamp alanına hareket etti.
Editör: TE Bilisim