ORDU - Ordu Valisi olarak göreve atandığı günden itibaren kentin tanıtımı için çalışmalar yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, tanıtımda artık yavaş yavaş hedefe doğru ulaşmaya başladı. Son olarak Vali Balkanlıoğlu'nun katkılarıyla başlatılan "Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor" projesiyle paylaşıyan fotoğraflar, en sık kullanılan sosyalm medya paylaşım siteleri İnstagram, Twitter ve Facebook'ta milyonlar tarafından paylaşılmaya başlandı. 

Vali İrfan Balkanlıoğlu, yine bir tanıtım faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda 21 seyahat blog yazarı ve gezgin fotoğrafçıları Ordu'ya davet etmiş, gezilip görülebilecek her yeri gezmelerine olanak tanımıştı. Aralarında ulusal ve uluslararası gazetelerdeki seyahat yazarlarının da bulunduğu kafile, Ordu'da çektikleri görüntü ve fotoğrafları, kendi sosyal paylaşım hesaplarından paylaşarak, Ordu'nun güzelliklerinin milyonlara ulaşmasını sağladı. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, aylardır Ordu'nun Türk ve dünya turizmi açısından harekete geçmesi amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, Milyonlar Ordu'yu Paylaşıyor projesiyle de, "Ordu tanıtımda hedefine ulaşıyor. Facebook, Twitter, İnstagram ve Periscope gibi sosyal paylaşım ağlarından yapılan paylaşımlardaki görüntülenme sayısı 10 milyonu aştı. Bu paylaşımların kısa sürede 100 milyona ulaşmasını bekliyoruz" diye konuştu. 
 
Öte yandan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun daveti üzerine NTV den Ordu'ya gelen ekip, aralarında Ulugöl, Perşembe Yaylası gibi turistik yerlerin bulunduğu mekanlarda çekimler yaptı.
Editör: TE Bilisim