ORDU - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun davetlisi olarak Ordu'ya gelen CNN Türk Televizyonu program yapımcısı Güven İslamoğlu, Yeşil Doğa programının çekimleri için Ordu'ya geldi. Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde özellikle doğa ve yeşil üzerine programlar yapan İslamoğlu, bu kez ekranlara Ordu'yu taşıyacak. Aybastı Perşembe Yaylası, Perşembe Yason burnu, Ulubey Ohtamış Şelalesi gibi Ordu'nun bir çok doğal güzelliklerinin ekrana yansıtılacağı programda, Güven İslamoğlu ve ekibine teşekkür eden Vali irfan Balkanlıoğlu, "Ordu'da bir turizm hareketliliği başlattık. Ordu'nun doğal güzelliklerini, kültürünü, tarihini ve yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla başlattığımız turizm faaliyetleri kapsamında ulusal kanallarda yayınlanan belgeseller, haberler ve değişik programlarla ilimizin daha çok yer almasını istedik. Bu amaçla birçok ulusal kanaldaki program ekiplerini ilimize davet ettik ve ilimizin değişik yörelerinde çekimler yapmalarını sağladık. Doğa konusunda önemli bir izleyici kitlesi olan 'Yeşil Doğa' programı ekibi de bizleri kırmayarak Ordu'da çekimler yaptı. Programın yapımcısı ve sunucusu sayın Güven İslamoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Amacımız, Ordu'yu tanıtıcı organizasyonlara ağırlık vermek ve cennetten bir köşe olan ilimizin güzelliklerini herkesle paylaşmak" diye konuştu.

Programın sunucusu Gazeteci Güven İslamoğlu da, "Ordu güzelliğiyle bizi büyüledi. Ordu'nun tarihi ve doğal güzelliklerin bulunduğu mekanlarda çekimler yaptık. Üç gün süren çekimlerimizde Ordu her yönüyle bizleri çok etkiledi. Herkesin bu şirin ili görmesini ve gezmesini isteriz. Yakın ilgi ve desteğinden dolayı Ordu Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Yaz döneminde yine Ordu'ya gelip bir program daha çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

Ordu'nun değişik yerlerinde çekimleri gerçekleştirilen Yeşil Doğa, önümüzdeki haftalarda CNN Türk televizyonunda ekranlara gelecek.
Editör: TE Bilisim