Ordu Büyükşehir Belediyesi, manzarası ve tarihi dokusuyla dikkat çeken Taşbaşı Mahallesi'nde yaptığı çalışma ile Üç Kız Heykeli'ni onarıp yerine yerleştirirken, vatandaşlara da 3 yeni seyir alanı oluşturdu.

"ORDU'YU GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Ordu'nun tarihi ve turistik güzelliklerini öne çıkarmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, "Ordu'yu güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda daha önce kötü durumda olan bu alanı iyileştirme kararı aldık. Öncelikle zemin düzenlemelerini yaptık ve etrafını iyileştirdik. Vatandaşlar tarafından zarar verilen Üç Kız Heykeli'ni onararak tekrar yerine koyduk" dedi.

"3 ADET SEYİR NOKTASI OLUŞTURDUK"

Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, "Taşbaşı, Ordu'nun en eski ve en güzel mahallelerinden bir tanesi. Bunun dışında vatandaşların buradan daha fazla istifade etmesini sağlamak amacıyla iki adet daha seyir noktası oluşturduk. Yol boyunca korkulukları da düzenledik. Ordu'nun güzel noktalarını insanların seyredebilmeleri için küçük dokunuşlarla ilin tarihi ve turistik güzelliklerini öne çıkarmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim