Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları son aşamaya gelen Altınordu sahilinin son halini görenler adeta büyüleniyor. Özellikle uluslararası standartların da üzerinde olan sahil yürüyüş ve bisiklet yolunun yanı sıra sahil düzenlemesi herkesten tam not alıyor. 

Türkiye'de konaklama turizminin önde gelen isimlerinden biri olan yurt genelinde Ordu'nun yanı sıra Adana, Ankara, Mersin, Aydın, İzmir, Denizli, Nevşehir, Konya, Malatya ve Manisa'da oteller zincirinin sahibi olan Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a bir teşekkür mektubu yazdı.

"ORDU'YU TANIMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİM"

Akçura mektubunda, "Sayın Başkanım bir yıla yakın zamandan beri Ordu'ya gelmemiştim. Ordu'yu o kadar güzelleştirmişsiniz ki, tanımakta güçlük çektim" ifadelerini kullandı.

"CANNES'DAN DAHA GÜZEL"

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura tarafından kaleme alınan mektubun kalan kısımları ise çok daha güzel methiyelerle dolu. Öyle ki, Ordu'yu Fransa'nın güneyinde yer alan ve Fransız Rivierası'nın en ünlü şehirlerinden biri olan dünyaca ünlü film festivaliyle tanınan Cannes ile karşılaştırıldı. Akçura, "Bütün dünyanın konuştuğu Cannes'teki yürüyüş yolundan üç defa daha güzel bir yürüyüş yolu yapmışsınız. Eserlerinize hayran kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim. En yakın zamanda sizi tekrar ziyaret etmek isterim. Derin saygılarımla" ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim