TFF 3.Lig 2'nci Grup'ta Denizli'nin 'Mekik'leri lakaplı Kızılcabölükspor'u konuk eden Yeni Orduspor, 90 dakikayı 3-1'lik galibiyetle tamamladı.

Karşılaşmaya Murat Demir, Kerim Hakan Vapurluoğlu, Ramazan Sal, Kerim Bölük, Fatih Selimhan Solmaz, İbrahim Bingöl, Furkan Işıkdemir, Sebahattin Usta, Mustafa Öztürk, Fatih Özçelik ve Burak Aydın ilk 11'iyle çıkan Yeni Orduspor, 8'nci dakikada Samet Dağlı'ya engen olamayınca, 1-0 yenik başladı. Bu dakikadan sonra karşılaşmaya daha hırslı devam eden Yeni Orduspor, beraberlik golünü 13'ncü dakikada Burak Aydın'ın attığı kafa golüyle ulaştı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kronometreler 49'ncu dakikayı gösterirken bu kez Kerem Hakan Vapurluoğlu sahneye çıktı ve dengeyi bozan gole imzasını attı: 2-1 Karşılaşmanın son çeyreğine kadar bu skoru koruyan Yeni Orduspor'da Fatih Özçelik 82'nci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçı bırakmayan mor beyaz siyahlı ekipten Kerim Bölük 86'nci dakikada attığı kafa golüyle takımına 3 puanı getiren skoru belirledi: 3-1

LİGİN ZİRVESİNE OTURDU

Bu sonuçla +4 averajı yakalayan Yeni Orduspor, aynı puandaki Van Büyükşehir Belediyespor ve Düzcespor'u da geçerek ligin zirvesine oturdu.  

ADANA'YA GİDECEK

Yeni Orduspor, ligin 4'ncü haftasında deplasmanda Adana ekibi olan Osmaniyespor FK'nın konuğu olacak. Karşılmaşma 22 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak. 

Editör: TE Bilisim