STAD: 19 Eylül
HAKEMLER: Ozan Ergül (xx), Barış Çardaklı (xx), Samet Özkul (xx)

YENİ ORDUSPOR: Cantuğ Temel (xx), Yasin Öztop (xx), Gökhan Açıkgöz (x), Göksu Mutlu (xx), Tevfik Doğukan Mutlu (x), Altın Kılıç (x), Sergen Orman (xx) (Dk.90 Yunus Şimşek), Burak Özsoy (x), Mert Efe Çölbeyi (xx) (Dk.86 Emir Berk Yılmaz), Batuhan Aktaş (xx) (Dk.64 Erce Güngör) 

68 AKSARAY BELEDİYESPOR: Engin Tuna (xx), İlyas Ekiz (xx), Yusuf Avcılar (x), İbrahim Konuksever (xx), Emre Karadağ (x), Serkan Gürses (x), Serhat Velioğlu (x), Bora Yılmaz (xx) (Dk.79 İbrahim Koca), Furkan Yıldırım (xx)(Dk.67 Muhammet Taha Şahin), Mustafa Apardı (x)(Dk.46 Hakan Akman) 

KIRMIZI KART: Dk.78 Altan Kılıç (Yeni Orduspor)

Karşılaşmanın 62'nci dakikasıda Yeni Orduspor'un yeni bombası, genç forveti Erce Güngör oyuna dahil oldu. Ancak, 78'nci dakikada Altan kırmızı kartla oyun dışı kalınca, ev sahibi takım kalan dakikaları 10 kişi sürdürmek zorunda kaldı. Erce ise bu sebeple değişen saha dağılımında istediği performansı sahaya yansıtamadı. Karşılaşmanın 90 dakikası golsüz berabere tamamlandı.

Yeni Orduspor Teknik Direktörü Telat Özden yayıncı kuruluş Altaş Tv'den Ahmet Öztürk'e yaptığı açıklamada, "10 günlük bir idmanla sahaya çıktık. Müthiş bir mücadele ortaya çıkardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 10 kişi kalıncaya kadar çok  iyiydik. Net olarak söyleyeyim, hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Burası beklentisi çok büyük bir il. Kardeşlerimiz bu beklentiyi gösterdiler. Hepsini tekrar tekrar tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde iyi bir Orduspor'u taraftarlara izleteceğiz" dedi.  

Yeni Orduspor'da bir şutu direkten dönen Göksu Mutlu da yaptığı açıklamada, "Maç çok iyiydi. Elimizden gelen herşeyi yaptık. Eksiklerimiz hatalarımız oldu. Bunları zamanla aşacağız. Çok güzel bir ortam var. Başaracığız eminim ben. Pozisyonda ise çcok güzel vurdum, ama olmadı. Biz inandık, 10 kişi kaldık ama gol yemeyeceğiz şeklinde inandık. Gol yemeyecektin. İnşallah bundan sonra da puan ve puanlar kazanmaya devam ederiz. 

AKSARAY CEPHESİNDEN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ:

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Cem Kavçak yaptığı açıklamada, "Maçlar zor olur bunu biliyorduk. Rakibimizin durumu ve konumu itibarı ile de böyle bir maç olacağını biliyorduk. Pozisyonlara girdik, gole çeviremedik ama deplasmanda alınan bir de 1 puan var. Yeni Orduspor'da da oyuncular çok iyi bir birliktelik çıkardılar. Başarılar diliyorum. Üçüncü ligde kimin kimi yeneceği belli değil. Biz yukarıları zorlamaya çalışacağız ve bu lige renk katmak istiyoruz. Rakibimiz işleri çok zor. Kulübün, yönetimin, futbolcuların, taraftarların bütünleşmesiyle başarı gelir. İnşallah iyi olur, başarılar diliyoruz" dedi.

Konuk ekipten Ömer de yaptığı açıklamada, "Baya bir pozisyonumuz var. Atamadık, özür diliyoruz. Orduspor'u da tebrik ediyorum. Genç bir kadrosu var. Ancak bundan sonrası için hedefimiz yeni bir takımız. BAL Ligi'nden çıktık. Yeni bir takımımız var. Öncelikle hedefimiz ligde kalmak falan değil, hedefimiz şampiyonluk. 

Konuk ekibin Kaptanı İbrahim de yaptığı açıklamada, "Biz takım olarak ikinci yarıda özellikle daha baskılı olan taraftık ama değerlendiremedik. Mücadele güzeldi. Sıcak ve nemli de bir hava vardı. Haftaya önemli bir maçımız var. Ona konsantre olmak durumundayız. Hedefimiz arkadaşımın da dediği gibi şampiyonluk. İnşallah puanlar almaya çalışacağız" dedi.

İŞTE KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI

Editör: TE Bilisim