ORDU - Altaş Tv'de yayınlanan Tam Saha programına katılan Orduspor eski Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Orduspor konusunda mevcut Başkan Nedim Türkmen'le bir araya gelmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Benim en büyük hatam Nedim Türkmen'e kefil olmamdı" dedi.

Türkmen'e ilk başkan seçilirken kendisinin referans olduğunu belirten Bodur, "Bu benim en büyük hatamdı. Nedim Türkmen'in başkan olmasında bizimde katkımız oldu, ama çok pişman oldum. Nedim Türkmen Orduspor'u Ordululardan koparttı" dedi. 

Orduluların ve Orduspor taraftarlarının Orduspor'a küstüğünü söyleyen Bodur, "Orduspor Kulübü'nün ne kadar borcu olduğu belli değil. Nedim Türkmen gelsin şu borç listesini bir açıklasın, kime ne kadar borç var ortaya çıksın" dedi. "Orduspor'un 10 milyon borcuna kabul" diyen Bodur, "Eğer Nedim Türkmen 10 Milyon borçla kulübü bırakırsa, en az 5 başkan adayı çıkar. Orduspor başkansız kalmaz. Orduspor'a karşı benim bir zaafım var ama başkan adayı olmam söz konusu değil. Nedim Türkmen ile bir araya gelmem" dedi. 

Editör: TE Bilisim