ORDU - 13 Ocak'ta gerçekleştirilen Genel Kurul'un ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şube Başkanlığı'na seçilen Barış Şensoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti. 

Yeni yönetimi tebrik eden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, başarılı bir çalışma dönemi dileğinde de bulundu. Hakemlerin, sporun bir parçası olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, "Futbol sadece futbolcuların oynadığı bir spor değildir. Futbolcular var, hakemler var, gözlemciler var, seyirciler var. Yani bunlar zincirleme. Futbolda hakemler olmasa, futbol olmaz, herkes birbirine girer. Gözlemci olmasa hakemlerin hatalarını kim değerlendirir. Seyirci olmasa tadı tuzu olmaz. Bu nedenle bunları bir bütün olarak kabul etmek lazım. Dolayısıyla fedakarca görev yaptığınız için, her türlü olumsuzluğa, küfür ve şiddete karşı tahammül ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Fedakarlık isteyen bir uğraş, başarılar dilerim" dedi.

Kendilerini kabul etmesinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür eden TFFHGD Ordu Şube Başkanı Barış Şensoy da, Ordu futbol hakemliğinin, Türk hakemliğinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Ordu, futbol hakemliğinde geçmişte FİFA hakemi, FİFA yardımcı hakemi, Türkiye liglerinin her kademesinde başarıyla görev yapan ve Ordu'yu en iyi şekilde temsil edene hakemler yetiştirmiştir. Bu nedenle Ordu hakemliği, Türk hakemliğinde önemli bir yere sahiptir. Şu anda da çok sayıda genç arkadaşımız Türkiye liglerinde görev almakta ve başarıyla Ordu'yu temsil etmektedir. Bizler de bu genç arkadaşlarımızın yetiştirilip, Türk hakemliğine kazandırılmasında dernek yönetimi olarak elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim