Geçtiğimiz hafta kendi sahasında 31'nci dakikada penaltıdan Gürsan Arslan ile 35'inci dakikada da Oğuzhan Birber'in şutuyla rakibi Kozanspor FK karşısında 2-0 öne geçen 52 Orduspor FK, 43 ve 90'ncı dakidada yediği 2 golle 3 puanı kıl payı kaçırmıştı. Acı puan kaybının savunması 52 Orduspor FK'da Basın Sözcüsü Olgun Alp'ten de acı bir tanımla geldi: "Lig uzun bir maraton. Bu tip istenmeyen puan kayıplarımız olabiliyor. Seyircimiz olsaydı, bu maçtan galip ayrılabilirdik." 

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, Kozanspor FK karşısında kaybettikleri 2 puanı ligin 4'ncü haftasında deplasmanda karşılaşacakları Adıyaman 1954 Spor karşısında telafi edeceklerini söyledi. 

"SEYİRCİSİZ KULÜP SEYİRCİ İSTİYOR"

Alp, "Önemli olan bu hatalardan ders çıkartıp, önümüzde oynayacağımız müsabakalarda aynı hatayı tekrar etmemektir. Biz yönetim olarak bu takıma güveniyor ve inanıyoruz. Çok değerli 52 Orduspor taraftarlarımızın da takımlarına güvenip, desteklemelerini bekliyoruz. Biz özellikle iç sahada oynadığımız müsabakalarda taraftarlarımızın eksikliğini hissediyoruz. Geçen Pazar günü 2-0 önde götürdüğümüz Kozanspor FK maçının son dakikasında bireysel hatalardan yediğimiz gol, galip bitireceğimiz maçtan beraberlikle ayrılmamıza neden oldu. Şayet seyircimiz olsaydı, bu maçtan da galip ayrılabilirdik" ifadelerini kullandı.

52 Orduspor FK, 11 Ekim 2020 Pazar günü deplasmanda Adıyaman 1954 Spor'a konuk olacak. Hazırlıklara başlayan mor beyazlı takımda eksik veya cezalı oyuncu bulunmazken, antremanlar tam kadro Cuma gününe kadar sürdürülecek. 52 Orduspor FK, Perşembe günü COVID-19 testinden geçtikten sonra Cuma günü sabah Adıyaman'a hareket edecek.  

Editör: TE Bilisim