Ordu'nun futbolda önümüzdeki yılların fırtına takımlarından birisi olmak için çaba harcayan Yeni Orduspor, U17 Ligi'nde de fırtına gibi esti. Özellikle final müsabakasında attığı 2 golle futbol geleceğinin altın adımlarını atan genç futbolcu Erce Güngör, başarısının sevincini önce hocaları ve takım arkadaşlarıyla yaşarken en mutlu gününü de babasıyla paylaştı.

Genç yetenek Erce Güngör'ün final karşılaşmasında kaydettiği 2 gol, Yeni Orduspor A Takımı için de kapıları aralarken, genç yetenek A Takım kampı için de hazırlıklara başladı. Erce'nin kupa sevincine de gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni olan babası Erkan Güngör'le paylaşması, mutluluklarını da ikiye katladı. Baba Güngör, "Aslan parçası iki gol atıp şampiyon oldular. İnşallah daha iyi yerlere gelir. Allah'ıma çok şükür çok mutluyuz. Bütün temennimiz Erce'yi daha iyi yerlerde görmek" mesajını paylaştı. 

U17 Ligi şampiyonu olan Yeni Orduspor, 7-10 Haziran'da Giresun'da düzenlenecek olan U17 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe'de Ordu'yu temsil etme hakkı kazandı.    

Editör: TE Bilisim