İSTANBUL - Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, mor beyazlı takımın yeni teknik direktörünün Levent Devrim olduğunu açıkladı. Başkan Türkmen, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz Teknik Direktör Levent Devrim ile anlaşmaya varmıştır. Levent Devrim'in  yardımcılıklarını Ercüment Şahin, Memduh Fidan, Uğur Güven ve İsmail Ünal yapacak. Orduspor Kulübü olarak yeni Teknik Direktörümüz Levent Devrim ve ekibine hoş geldin der, görevlerinde başarılar dileriz" dedi.
 
LEVENT DEVRİM KİMDİR? 

1969 Hatay doğumlu olan Levent Devrim, Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Çanakkale Dardanelspor'da oynadıktan sonra 2003 yılında futbolu bıraktı. 2004-2005 sezonunda Tarsus İdmanyurdu'nda teknik adamlık kariyerine başlayan Levent Devrim, sırasıyla Eskişehirspor, Çanakkale Dardanelspor, İzmirspor, İnegölspor, Yozgatspor, İzmirspor, Kayseri Erciyesspor ve Tavşanlı Linyitspor takımlarını çalıştırdı. 

2009-2010 sezonunun ilk yarısında Kayseri Erciyesspor'un başına geçen Levent Devrim, ikinci yarıda aldığı sonuçlarla takımın PTT 1. Lig'de kalmasına katkı sağladı.
Editör: TE Bilisim