Orduspor; o bildiğimiz efsane Orduspor artık son düzlüğe çıktı! Geliyor... Trabzon Vakfıkebir İlçe Stadyumu'nda Tonya Doğanspor karşısında çok önemli bir sınava çıkan Orduspor 1967 karşılaşmayı 3-0 galip tamamlayarak grubu lider tamamladı, üçüncü lige bir adım daha yaklaştı.

Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Bölge 2'nci Grup'ta yer alan Orduspor, güçlü rakipleri Ünye 1957 Spor, Tonya Doğanspor ve Sebat Gençlik Spor Kulübü'nü geride bırakarak 12 puan ve artı 8 avarej ile gruptan lider olarak çıktı. Artık Play-Off müsabakalarına hazırlanacak olan mor beyazlı ekip, tarafsız sahada tek maç usülü ile mücadele edecek. Çeyrek ve yarı final maçlarından sonra final maçını geçen takım üçüncü lige merhaba demiş olacak. 

Orduspor deplasman rakibi Tonya Doğanspor karşısında Furkan, Ömercan ve Orçun'un attığı gollerle karşılaşmayı 3-0 tamamladı galip tamamladı, 12 puanla gruptan lider çıktı. 


Netordu.com'a açıklamalarda bulunan Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, "Her maça 'inananlar ordusu' sloganımızla çıkıyoruz. Türlü sorunlar, sıkıntılar atlattık ama buralara kadar geldik. Umudumuzu hiç kaybetmedik. Çünkü ben ve yönetici arkadaşlarım, idarik ve teknik heyetimiz ile yeşil sahada adeta savaşan futbolcu kardeşlerimiz üçüncü lige merhaba demek için odaklandık. Çok önemli son sınavlarımızdan da başarıyla çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz. Üçüncü ligdeki yerimizi alacağız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Sayın Celal Tezcan ve Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören beyefendiler de bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize inanan, bizi yalnız bırakmayan, en baştan itibaren bizimle birlikte aynı yolda yürüyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler beyefendiye de teşekkürlerimizi iletiyor, kendilerine bu büyük başarıyı hediye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de yaptığı açıklamada, "Grup lideri olarak Play-off'a çıkan takımımızın yöneticilerini, teknik ekibini, sahada ter döken oyuncularını ve gönül verip destekleyen tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim