TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Orduspor 1967 A.Ş. Yeni Ordu Stadyumu'nda ligin orta sıralarında yer alan Karbel Karaköprü Belediyespor ekibini konuk etti. 

Karşılaşmayı Gürkan Tanoğlu, Yakup Erdoğan, Volkan Boz ve Deniz Sercan Akgül hakem dörtlüsü yönetti. 

Teknik Direktör Cahit Erçevik idaresindeki mor beyazlılar sahaya Ali Alper, Eray, Adem, Kadir, Batuhan, Serhat, Mert, Metin, Cevatcan, Mustafa ve Seçim Can ilk 11'iyle çıkarken, Hüseyin Dağ idaresindeki konuk ekip ise Erşen, Anıl, Abdurrahman, Burak, İsa, Mumin, Emirhan, Emre, Batuhan, Barış ve Halil ilk 11'yle çıktı.

Orduspor 1967 A.Ş.'nin rakibi karşısındaki tek golünü 16.dakikada Serhat Velioğlu kaydetti. İlk yarı 1-0'lık skorla sona erdi. İkinci yarıda da skorda değişiklik olmayınca 3 puanın sahibi Orduspor 1967 oldu.   

ORDUSPOR ALTINCI SIRAYA YÜKSELDİ

Ligde ikinci yarı ilk maçında olduğu gibi 19.Hafta'yı da tek gol ve 3 puanla kapatan Orduspor 1967 ekibi, bu galibiyetle puanını 32'ye yükselterek 6.sıraya oturan takım oldu. Puanı itibarı ile mor beyazlı ekip, böylece ilk 3 için büyük bir şans elde etmiş oldu. Konuk ekip Karbel Karaköprü Belediyespor ise ligde aldığı 28 puanla 9.sırada kaldı. 

Lig'de 46 puanla Fethiyespor zirvedeki yerini korurken, ikinci sırada 40 puanla Esenler Erokspor yer alırken, 34 puanla Yeşilyurt DÇ Ofspor ise üçüncü sırada. 33 puanlı iki takımdan Kırıkkale Büyük Anadoluspor dördüncü ve İçel İdmanyurtu Spor Kulübü ise beşinci sırada yer alıyor.

Editör: TE Bilisim