TFF 3.Lig 2'nci Grup takımlarından Orduspor 1967 A.Ş'de akşam saatlerinde şok edici bir gelişme yaşandı. Kulüp Başkanı Savaş Şimşek'in istifa kararı spor kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Başkan Şimşek, bu akşam saat 20:45 sıralarında Orduspor 1967'nin sosyal medya hesabından yazılı açıklamalarda bulunarak Orduspor 1967 Kulüp Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Şimşek, istifasının sebebini açıklamazken "İnandığımız tüm doğrularda aynı yolda görüşmek üzere" ifadeleri ise kafa karıştırdı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek

Savaş Şimşek'in açıklaması şu şekilde:

"Çıktığımız bu yolda ciddi emekler vererek şu anda şehrin en büyük markası haline getirdiğimiz, geldiğimiz günden bu yana neredeyse her yıl şampiyonluk yaşadığımız, bu sezon da şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımız kulübümüzün yönetim kurulu başkanlığından ayrılarak kulübümüzü yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza devretmiş bulunuyorum. Gurur duyarak bugünlere getirdiğimiz ve 4 yıl boyunca başkanlığını büyük bir onurla sürdürdüğüm bu büyük camiada her zaman yanımda olan dostlarıma ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnandığımız tüm doğrularda aynı yolda görüşmek üzere" ifadelerini kullandı."

"ASBAŞKAN ADEM AKÇA DEVRALDI"

Öte yandan Savaş Şimşek'ten boşalan Orduspor 1967 A.Ş. Kulüp Başkanlığı'nı ise Asbaşkan Adem Akça'nın devraldığı öğrenildi. 

TEK ORDUSPOR SESLERİ YÜKSELMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz yaz ortalarında Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, 52 Orduspor FK Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek'e çağrıda bulunarak efsane Orduspor'u yeniden yaşatmak adına 'Tek Orduspor' davetinde bulunmuş, Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek bu teklife sıcak bakmamıştı. 

Editör: TE Bilisim