ORDU - Orduspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ziya Doğan, 28 Aralık Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı ve devre arası transferlerle ilgili bilgiler verdi. 
Giresun deplasmanına çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Doğan, "Giresunspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bulunduğumuz konum itibari ile her maçı final havasında oynamamız gerekiyor. Önümüzde iki tane hayati maç var. Bu maçlardan 6 puan alırsak işin yüzde 70'ini çözmüş oluruz. Ama futbolda her şey var. 6 puan da alabiliriz sıfır puan da alabiliriz. Tabii ki oyuncularım her geçen gün daha iyi olmaya başladılar. Eksiklikleri var ama en üst seviyede çalışma ile devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan alarak ve devre arasında yapacağımız transferlerle daha güçlü bir takım olacağız. Çünkü bunu yapmak zorundayız" diye konuştu.

Doğan, devre arası transfer süreciyle ilgili olarak da, "Tek dezavantajımız devre arasının çok kısa olması. Bunun için transferde hazırlıkları başlattık. Takıma transfer yapmak zorundayız." dedi.  
Editör: TE Bilisim